Slade Czech - chovatelská stanice plemene Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

Komárom-Erőd, Hungary

Speciality SBT Show

Na tuto výstavu jsme jeli především kvůli posudku od anglické rozhodčí slečny Barbara-Ann Beaufoy, vždy si vážíme posudků uznávaných od rozhodčích - a navíc z Anglie. Byť se paní rozhodčí líbili především černí stafíčci, obdrželi jsme krásné posudky. Vystavovali jsme Eduarda, Vilibalda a Sofinku:

EDUARD VAN SLADE CZECH "Eduard": VÝBORNÝ Posudek: pěkný červený pes, půvabná atraktivní hlava, vynikající oči, dobrá stavba kostí, znamenitý pigment, dobrá horní linie, dobře osvalený a vystavován v dobré fyzické kondici.

ALBERMARBULL BLUE DIVINE "Sofi": VÝBORNÁ Posudek: Standartní velikost, velmi feministický výraz, dobrá horní linie, pěkně utvářená hlava, dobré úhlení.

SHEIKASTAFFS SEEN YA LOOKIN´ "Vilibald": vzhledem k jeho úrazu ve věku 4 měsíců (oboustranná traumatická zlomenina levého humeru), byl Villibald posouzen až po skončení výstavy, a to s tímto posudkem: Posudek: Krásný bílo-červený půvabný pes, pěkně tvarovaná hlava, skvostná horní line, v perfektní kondici.

Vzhledem k tomu, že Vilibald bohužel nebude nikdy už mít možnost umísťovat se se známkou Výborná s pořadím, jsme moc pyšní aspoň na posudky od vážených rozhodčích, které hovoří za vše...Všem našim stafičím prdélkám gratulujeme ke krásným posudkům!:)


(Ujistěte se, že na kalibračním obrázku rozeznáte všechny odstíny šedé, případně si přenastavte monitor.)

© Slade Czech 2004 [ Staffordshire Bull Terrier Kennel ]