Slade Czech - chovatelská stanice plemene Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

Kolesa u Pardubic

Klubová výstava - červen 2010

Sobotní klubová výstava sbt se konala jako vždy v nádherném prostředí v Kolesech u Pardubic. O to víc to bylo příjemné, že bylo hezké počasí - možná až moc, někteří stafíčci na sluníčku i kolabovali. Ale jejich páníci věděli co dělat, mokré ručníky přehozené přes záda pejskům hovořily za vše.
Měli jsme možnost přicestovat den předem a přenocovat u přátel - rodiny Březinovy, kteří poskytli azyl našim 3 pejskům: Vilibaldovi, Eduardovi a Sofince. Do nového domova s námi přicestoval i náš prcek Nautilek, kterého si jeho nový páník pak vyzvedl v sobotu na výstavě a nyní se má moc dobře u svých páníků v Novém Boru.
Domeček a zahrada Březinových je zvyklý pouze na fenečku Face To Face Slade Czech "Fejsy" a naši Luciannu Toy Slade Czech "Toyinku" - a naráz se musel přizpůsobit tlupě 6 stafíčků. Aspoň bylo veselo... Ráno jsme pak vyrazili na danou výstavu, kde bylo přihlášeno neuvěřitelných 197 stafbulů.

Rozhodčí pro pejsky: Mr. Frank Gough /Anglie/:

EDUARD VAN SLADE CZECH "Eduard": EXCELLENT 3 (celkem 17 psů), třída otevřená, 2,5 roku, posudek:
"Červený pes, dobrá hlava, správně nesené uši, výborný trup, velmi dobré úhlení zadních končetin, výborný hřbet".

SHEIKASTAFFS SEEN YA LOOKIN´ "Vilibald" : VELMI DOBRÝ, třída mladých, 12 měsíců - vzhledem ke zlomenině loketního kloubu nelze posoudit s pořadím, posudek:
"Bílý pes s červenými plotnami, dobrá hlava, korektní stop, mladý pes, správná hřbetní linie, správný hrudník, vyvážený, korektní srst". Rozhodčí: Mr. Frank Gough /Anglie/

Rozhodčí pro fenky: Mr. Jeffrey Ford /Anglie/:

ALBERMARBUL BLUE DIVINE "Sofie" : VELMI DOBRÁ, třída mladých, 11 měsíců, posudek:
"Dobrý skus, dobré posazení očí, tmavé oči, dobré uši, lepší stop, rovná přední linie, dobré tělo, hezká barva srsti, dobrá hřbetní linie, hezké úhlení končetin, hezký ocas, dobrý pohyb".

FACE TO FACE SLADE CZECH "Fejsy": VÝBORNÁ, třída mezitřída, 18 měsíců, posudek:
"Dobrý skus, dobré položení očí, dobrý stop, tmavé oko, hezká rovná přední fronta, hezká ramena, měla by mít štíhlejší pas, dobré zadní nohy, správné úhlení končetin, dobrá kostra."

LUCIANNA TOY SLADE CZECH" Toya" : VELMI NADĚJNÁ, 5 měsíců, třída baby, posudek:
"Dobrá tlama, dobrý tvar oka, hezky nesené uši, rovná přední fronta, vyvážená hřbetní linie, hezké tělo, dobře nesený ocas, musí se ještě vyvinout, hezký pohyb"


(Ujistěte se, že na kalibračním obrázku rozeznáte všechny odstíny šedé, případně si přenastavte monitor.)

© Slade Czech 2004 [ Staffordshire Bull Terrier Kennel ]