Slade Czech - chovatelská stanice plemene Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

Novinky - 2007

Narozená štěňátka

Moc rádi bychom se s Vámi chtěli podělit o radostnou událost. 4.11.2007 naše Filoménka (Filomenne NoYap Magicpower´s) přivedla na svět 8 krásných zlatých miminek, 5 chlapečků a 3 holčičky.

Velký dík také patří veterinární klinice MVDr. Poláka, speciálně pak MVDr. Falátové a Chmielové za profesionální přístup během celého procesu.

Black Klenot Bu-Am-Sti

Special sbt show - Smirice Po dvou týdnech čekání jsme se konečně dočkali výsledků testů z anglické laboratoře AHT našeho Kena (Black Klenot Bu-Am-Sti) na tyto dvě genetické nemoci:

L2HGA - CLEAR
HC - CLEAR

Jsme moc rádi, že Ken prošel testem na výbornou a bude dávat geneticky zdravá štěňátka :)

Czech Pes Photo 2007

Czech Pes Photo 2007 Antonín Malý - Psí víno Jsme moc rádi, že můžeme upozornit širokou veřejnost na třetí ročník výstavy CzechPesPhoto 2007, která se koná od 11.7. - 2.9. 2007 v Komorní galerii Josefa Sudka, Maiselova 2, Praha 1.
Jedná se o vernisáž skvělého fotografa, pana Antonína Malého, který se mimo jiné zabývá focením a následnou počítačovou grafikou úpravy fotek - zvířátek, především psů. Kromě desítek vyjímečných fotografií tam ale k radostí nás najdete také i jednu, z které na Vás bude koukat naše smečka: Ken, Betinka, Filoménka, Noisettka a GB. Tímto chceme vyjádřit nesmírné poděkování panu Malému za to, že vystavil mezi svá umělecká fota i fotku našich pejsků :0) Je nám ctí...

Czech Pes Photo 2007 Staffordshire Bull Terrier Staffordshire Bull Terrier Staffordshire Bull Terrier Zveme všechny milovníky psů na tuto ojedinělou výstavu ! Otevřeno denně /kromě pondělí/ od 11-18 hodin.

Červen 2007

Filomenne 22.06.2007 nás bohužel po dýchacích potížích opustil prvorozený pejsek. Podle pitevní zprávy se během porodu napil plodové vody, která mu způsobila na jedné plíci zápal, což skončilo tím nejhorším možným z působem. Bohužel ani včasná léčba antibiotiky nezabrala. Ostatní miminka rostou krásně, jsou to nádherní kluci jako buci a holčička Clothilda s nimi drží pevně krok s váhou ! Mamča Beti může být na ně právem hrdá.

18.06.2007 nám naše Betinka porodila 7 krásných žíhaných miminek - 6 chlapečků a 1 slečnu :) Všichni jsou ve velmi dobré kondici a mají se čile k světu. Více ve fotogalerii.

Dne 16.06.2007 se konala klubovka za přítomnosti anglických rozhodčích - manželů Westwoodových. Přihlásilo se přes 200 stafíků, z toho dvě stafinky byly naše, a to: Apollanka a Filomenne. Bohužel nám vlezl do tohoto termínu blížící se porod Betinky, proto jsme se nemohli zúčastnit této velké akce.

Březen 2007

Crufts 2007 10.3. 2007 se konala velmi prestižní a uznávaná výstava psů v Anglii, zvaná CRUFT´S. Máme velikou radost, protože tatínek od naší G.B. - Murphy (Gallant Prince Of Henfaes At Gallantstaff) - se umístil na druhém místě ve své třídě, kde spolu s ním soutěžilo dalších 27 psů!! Obrovská konkurence, a proto moc gratulujeme, Murphy !

Leden 2007

All About Dogs Asi před měsícem jsem byla oslovena paní Cherry Grobler z Jižní Afriky, která je redaktorkou časopisu All About Dogs abych ji poskytla foto naší Beti na čelní stranu jejich lednového vydání!

Tento časopis je obdobou českých nejčtenějších magazínů o pejscích a ostatních zvířatech. Moc se těšíme na jeden z výtisků, který nám slíbili zaslat. Prozatím se můžeme seznámit s jejich internetovou podobou zde.

Jsme moc pyšní, že se čeští stafíčci líbí i tak daleko, jako je Jižní Afrika, kde mají opravdu kvalitní odchovy sbt.


(Ujistěte se, že na kalibračním obrázku rozeznáte všechny odstíny šedé, případně si přenastavte monitor.)

© Slade Czech 2004 [ Staffordshire Bull Terrier Kennel ]